Utorak, 22. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Komšić u Srebreniku, Čeliću i Živinicama: Građani ovih gradova garancija da neće proći planovi o razbijanju BiH

Preuzmite sliku

Predsjednik Demokratske fronte i član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Željko Komšić družio se danas sa građanima i aktivistima Stranke u Srebreniku, Čeliću i Živinicama.

Davajući podršku kandidatima Demokratske fronte istakao je važnost lokalnih sredina, kako u cijeloj Bosni i Hercegovini, tako i u Tuzlanskom kantonu.

  • Predsjednik Demokratske fronte Željko Komšić istakao je da bez zalaganja za lokalnu zajednicu nema ni zalaganja za državu, poručivši da su građani ovih gradova najbolji dokaz da neće proći nikakvi planovi o razbijanju države koji se mogu čuti od Dodika i Čovića.

    Također, dodao je da Program Demokratske fronte za lokalne izbore u fokus stavlja građane čiji problemi se rješavaju upravo na ovom nivou vlasti i kao takav oslanja se na ranije politike Stranke kojima je građanin, odnosno pojedinac, polazna tačka političkog djelovanja. Od takve politike i građanske Bosne i Hercegovine kakvu volimo nikada nećemo odustati.

  • Demokratska fronta u ovim općinama i gradovima na izbore izlazi sa listama kandidata koji će biti na raspolaganju svojim sugrađanima i u čijem najboljem interesu će raditi naredne četiri godine.

    Demokratska fronta kampanju sutra nastavlja u Lukavcu, Banovićima, Kladnju i Olovu.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje