Ponedjeljak, 2. Avgusta 2021.
Tuzlanski.ba logo

KISS FM Radio: Najbolje od radija na jednom mjestu (VIDEO)

Preuzmite sliku

U Coloseum Clubu u Sarajevu održan je party kojim je zvanično obilježen novi početak KISS FM Radija.

KISS FM Radio prvi put u BiH nudi jedinstvenu muzičku platformu. Na web stranici www.kissfm.ba možete pronaći pet različitih web radiostanica pa tako možete sami birati muziku i slušati ono što vi želite.

Sinoć je zvanicama, poslovnim partnerima, prijateljima i slušateljima predstavljen KISS FM Radio, a svi su uživali uz zvijezde večeri, mladog i popularnog bh. pjevača Berina Buturovića i grupu Miligram.

Atmosferu su dodatno zagrijali Dalal i Deen.

Direktor KISS FM Radija Emir Cocalić rekao je da iako svoj početak vežu za oktobar ove godine, radio već bilježi odlične rezultate.

– Mlada smo ekipa, tu smo dva mjeseca i drago mi je čuti vaše pozitivne komentare. Uspjeli smo se pozicionirati u kratkom roku,da je to skoro pa nevjerovatno. Tajna našeg uspjeha leži u činjenici da smo uz mnogo truda i priprema uspjeli okupiti najbolje ljude iz ove branše, dugo smo razmišljali i pravili naš tim. Uz KISS FM su danas najbolji radijski voditelji, producenti i dizajneri zvuka. Sa ovakvom ekipom sve je moguće. KISS FM je tu da vas informiše, zabavi i da svira sve za vaš dobar osjećaj“, dodao je Cocalić.

KISS FM Radio je jedinstvena muzička platforma u Bosni i Hercegovini, na www.kissfm.basvako može pronaći nešto za sebe. Tako su dostupne platforme KISS FM Party, KISS FM Dance, KISS FM Caffe, KISS FM Love. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje