Četvrtak, 9. Februara 2023.
Tuzlanski.ba logo

Kažnjeni sa po 500 KM jer nisu nosili zaštitne maske i rukavice

Preuzmite sliku

Iz Odjeljenja za inspekcijske i poslove komunalne policije apelovali su da se svi građani pridržavaju propisanih mjera, a kontrole su najavili i za naredne dane

Pripadnici trebinjske Komunalne policije sankcionisali su u proteklih nekoliko dana više lica zbog nenošenja zaštitne maske i rukavica, i to novčanom kaznom od po 500 KM, saopšteno je iz Gradske uprave Trebinje.

Oni su napisali i sedam rješenja o otklanjanju nepravilnosti, a koje se tiču nenošenja maske i rukavica usljed epidemije novog virusa korona.

Komunalna policija napisala je i dva prekršajna naloga kojim je sankcionisala dvojicu Trebinjaca zbog paljenja vatre na otvorenom i vođenja psa koji nije imao zaštitnu brnjicu.

“Zbog paljenja vatre na otvorenom u rejonu naselja Jazina pričinjena je materijalna šteta – uništen je dio drvne mase kulture crnog bora na površini od 2,3 hektara količine 57,5 metara kubnih državne šume, pri čemu je počinjen prekršaj po odluci o mjerama zaštite od požara grada Trebinja”, navode iz Komunalne policije.

Iz Odjeljenja za inspekcijske i poslove komunalne policije apelovali su da se svi građani pridržavaju propisanih mjera, a kontrole su najavili i za naredne dane. (Foto: Ilustracija)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,