Srijeda, 2. Decembra 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Kandidat SNSD-a se reklamira na tabletama za bolove, toplomjeri kao promo materijali

Za dobivanje povjerenja glasača kandidati na izborima izradili su različite promotivne materijale, a najdalje je otišao Dragoslav Topić, kandidat SNSD-a u Banjoj Luci koji se reklamira na tabletama za ublažavanje bolova.

Društvene mreže bruje o Rapten-K tabletama koje se dijele po Banjoj Luci s likom Dragoslava Topića, kandidata s rednog broja 34. Topić je v.d. direktor Studentskog centra “Nikola Tesla” u Banjoj Luci, a kanidaturu za odbornika je očito shvatio izuzetno ozbiljno.

Rapten-K su obložene tablete koje služe za ublažavanje bolova i zapaljenja.

  • Ostaje da se vidi da li će ovaj njegovo pripravak imati efekta kod onih što trpe velike bolove zbog godina izguljenih na birou za zapošljavanje i da li će kutija Raptena- K izlječiti duševnu bol roditelja čija su djeca zauvijek napustila Republiku Srpsku.

    Po svemu sudeći za lječenje duševne boli koja muči mnoge stanovnike Republike Srpske, potrebno je mnogo više od jedne kutije Raptena K, a da li će Topiću ovaj lijek pomoći da dođe do željenog rezultata zavisi od građana.

  • Pored SNSD-a tu su i Stevandićevi kandidati Ujedinjene Srpske koji građanima uz promotivni materijal dijele toplomjere, piše BN TV.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje