Utorak, 21. Maja 2024.
Tuzlanski.ba logo

Kakav si ti političar, srce će te opaliti: Enis Bešlagić “potjerao” Vukanovića na pos'o

Preuzmite sliku

Bh. glumac i voditelj Enis Bešlagić podijelio je isječak iz TV emisije kako pratitelji ne bi zaboravili da se u teškim vremenima ponekad treba i nasmijati.

Uoči teških i “ratnih” tema, smijeh nam dođe kao luksuz, a jedan od onih koji se uvijek pobrinu da se njegova publika dobro nasmije je glumac Enis Bešlagić.

U sinoćnjem gostovanju u Centralnom dnevniku Senada Hadžifejzovića, Enis je naglasio kako se nekad treba i našaliti te relaksirati svakodnevnu priču o ratu.

“Prepustili smo previše budalama teren i pustili ih da se igraju, a mi se iz straha i predrasuda povukli. To je najveći neprijatelj slobode”, zaključio je Bešlagić ispod svog videa.

U isječku, Enis “upada” u eter tokom gostovanja Nebojše Vukanovića, poslanika u Narodnoj skupštini RS-a, uzvikujući mu: “Na pos'o, na pos'o, čovječe dragi”. Nakon toga, Bešlagić i Vukanović su se rukovali, a glumac je nastavio sa svojim nastupom, pitajući narodnog poslanika “što nije na poslu”.

Bešlagić je dodao kako su ga “nasekirali” pričom koju je slušao sa strane, a zatim prokomentarisao i Vukanovićev automobil koji se pokvario.

Vezano | Bešlagić: Stranci mi nudili da budem kandidat za Predsjedništvo! 

“Vidiš, njemu stalo auto. Kakav si ti političar, ne znaš krast”, našalio se Enis.

Prije nego su se ponovo dohvatili ozbiljnih tema, razgovor je nastavio u veselom smjeru, a da su obožavatelji uživali u scenama koje su gledali pokazuju i pozitivni komentari.

Bešlagić je dobio mnoštvo podrške i komentara od svojih gledatelja, a mnogi su mu udijelili i dobro poznati kompliment kako mu je “svaka na mjestu”.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje