Srijeda, 4. Oktobra 2023.
Tuzlanski.ba logo

Hit snimak muškarca kojeg su pitali o zabrani pušenja: Sad razmišljam kako mi je uzbrdo, zaždit’ ću je čim dođe ravan

Preuzmite sliku

Ekipa televizije Nove BH anketirala je građane Sarajeva o Zakonu o zabrani pušenja, a komentar jednog građanina posebno se istaknuo te je ubrzo snimak njegovog odgovora preplavio društvene mreže.

Na Facebook stranici Nove BH podijeljen je snimak koji prikazuje građanina Sarajeva, a koji je jasno poručio da se protivi primjeni Zakona o zabrani pušenja.

“Nisam za to. Ja sam pušač i meni kad dođe ja ću je zaždit’ pa nek Abu Hamza Zemza piše. Ne mogu bez cigare”, kazao je.

Za to je potom okrivio i političare kazavši: “Ovi su nas političari doveli do te situacije da smo otišli u ‘pm'”.

“I zdravo. Ja ću pušit’ kad mi se puši, nego sad razmišljam kako mi je uzbrdo, odmah ću je zaždit’ čim dođe ravan”, poručio je u nastavku. Mnoge je snimak podsjetio na kultni video još jedne ankete o istoj temi, a koji je snimljen upravo na istom mjestu – ispred Aria centra.

“Ja ću pušiti dok ne crknem”, jasno je poručila gospođa u anketi Hayat televizije, a snimak njenog odgovora je posebno popularan na društvenim mrežama.

@eternal.nation #fyp #viral #foryou #srbija ♬ original sound – Eternal Nation ⚔️🛡️

“Imam tu cigaru i imam kafu jednu da popijem dnevno i dođe i udare prave baš na to. Neukusno. Ja bih ih lijepo molila za pristojnost. Ako ti se puši – puši, ako ti se ne puši – nemoj da me diskriminiraš. Doći će do fizičkih obračuna”, poručila je svojevremeno anketirana gospođa.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

   
Ključne riječi: , ,