Nedjelja, 2. Oktobra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Ekskluzivna svjedočenja o mafijaškim sačekušama u Republici Srpskoj

Preuzmite sliku

Slobodan Vasiljević, Ljubiša Pantić i Mladen Minić preživjeli su pokušaje ubistva, pucnjavu, ranjavanje i brutalna premlaćivanja u Milićima, a sve zbog javnog ukazivanja na kriminal, korupciju i zloupotrebe. 

Piše: Nebojša Vukanović

Mladen Minić je pretučen još 2003. godine, izgubio je oko, dio lobanje, i nekim čudom preživio pokušaj ubistva ali napadači nikada nisu otkriveni niti procesuirani. Sumnja se da od Minića i napada 2003. do pucanja na Pantića 2015. i brutalnog premlaćivanja Slobodana Vasiljevića 2019. godine stoje iste osobe i kriminala grupa. Da pravna država bar malo funkcioniše zločini se ne bi ponavljali, a napadači i ubice bili u zatvoru.

  • Pantić i Vasiljević tvrde da premijer Radovan Višković grubo obmanjuje javnost, da je u Mrkonjićima izrekao više neistina jer je Slaviša Jurošević bio njegov vozač i obezbjeđenje u vrijemnj kada je pucao u bolnici „Sveti Nikola“ na Ljubišu Pantića, ranivši ga u kuk.

    Mnogo je važnija pitanja koja traže odgovore! Kakav je to skandal da šefa Kluba SNSD-a, sada premijera, vozi neko ko je pravosnažno osuđen zbog premlaćivanja policajca, kasnije pokušaja ubistva, i da se nakon bjekstva oslobodi i brani sa slobode!? Kakva je uloga Radovana Viškovića u prikrivanju kriminalaca iz sačekuša u Milićima, da li je on i njemu bliski ljudi uticali na pravosuđe da se organizator kriminalne grupe oslobodi i brani sa slobode? Pogledajte ekskluzivna svjedočenja trojice Birčana koji su preživjeli sačekuše spletom srećnih okolnosti, a sada javno i otvoreno govore o nasilnicima i njihovim političkim zaštitnicima.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje