Četvrtak, 4. Marta 2021.
Tuzlanski.ba logo

Ekipa iz Tuzle pridružuje se konvoju, 1.000 mladih iz cijele BiH u pohodu na Prag (FOTO)

Preuzmite sliku

Danas u poslijepodnevnim satima više od 1.000 mladih iz cijele BiH krenulo je iz Sarajeva i Tuzle na studentsko putovanje u Prag u organizaciji turističke agencije Sol Azur i Buena Vista.

Planirano je da studenti u nezaboravnih šest dana putovanja posjete čak četiri grada u četiri različite države Beč, Prag, Budimpeštu i Bratislavu a možda čak i Dresden koji je u ponudi naveden kao fakultativni izlet.

  • polazak-tuzla-sol
  • – Ovo je jedinstveno iskustvo da za ovu cijenu obiđemo četiri grada ali i da opet imamo vremena da uživamo i u noćnom provodu i prije smo putovali sa istom agencijom stoga ne sumnjamo u odličnu organizaciju putovanja, poručili su okupljeni studenti ispred “Hotela Tuzla” koji su večeras u 18:00 sati krenuli iz Tuzle dok će se u putu pridružiti konvoju od preko 1.000 studenata iz cijele Bosne i Hercegovine.

    Podsjećamo, riječ je o do sada najvećem konvoju studenata koji će predstojeće praznike provesti u nekim od najatraktivnijih evropskih gradova.

    Agencija Sol Azur i Buena Vista je postala sinonim za dobra i jeftina putovanja za mlade omogućivši im da se dobro zabave i upoznaju gradove koji su meta turista iz cijelog svijeta.

    Raspoloženi i nasmijani vodiči garantuju dobar provod i izvrsno putovanje.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje