Ponedjeljak, 15. Avgusta 2022.
Tuzlanski.ba logo

Edin Zubčević: Lagumdžija je politički zombi, tetura po Bosni u backstageu

Preuzmite sliku

Direktor Jazz festivala, kolumnista i društveni hroničar Edin Zubčević gostovao je u subotnjem izdanju Centralnog dnevnika na FACE TV-u te se osvrnuo na dnevno-političku situaciju u BiH. 

“Mi smo uspavano društvo,ne sanjamo ni kada spavamo,osim košmare i nećemo se nikada probuditi! Sve su ovo lažne patriote!  Dragan, Milorad i Bakir nisu bili borci u ratu a puna im usta patriotizma! Zvizdić u ratu prostorno uređivao Sarajevo! SDA nije organizovala otpor! Tri puta sam glasao za Komšića, posljednji je koji je prevario narod! NATO je ušao u BiH, BiH nije u NATO! Političari nemaju veze sa ulaskom u NATO. Damir Marjanović je preletaner, ljevice nemamo, Lagumdžija je zombi, tetura po Bosni u backstageu”, istakao je Zubčević, te dodao:

“Ljudi po svaku cijenu hoće da budu na smetljištu historije! Dr. Sebija mi je porodila suprugu, nemam zamjerke, profesionalno bez štele, nisam je ni vidio ali kada je rekla da niko neće liječiti Nadin, tada se završava karijera doktora! Pa, u ratu smo liječili zarobljenike! Ona je omražena, ponaša se kao političar, kao Bakir-bahata, drska, misli da joj niko ništa ne može.

Čović uništi Aluminij i ništa! Dodik je samoproglašeni baja, seoska varalica, bajraktar na svadbi, bahat i arogantan, hapsi i igračke, organizator mutnih poslova!

Demokratija se dešava i na ulici-trebali smo srušiti ovu novu Skupštinu KS!” (Face.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje