Srijeda, 28. Septembra 2022.
Tuzlanski.ba logo

Dodikov režim u panici od protesta angažirao astrologa-vidovnjaka da plaši narod zavjerama i odgovara ih od protesta!?

Preuzmite sliku

Panika koja je zahvatila vlast u Republici Srpskoj zbog neprekidnih i sve masovnijih protesta koji se pod geslom “Pravda za Davida” održavaju širom ovog entiteta (ali i u nekim dijelovima Federacije BiH) posljednjih dana je prerasla u paranoju, pa i u svojevrsnu terminalnu fazu-kolektivno ludilo!

Nakon što su se proteklih dana u medijima pod kontrolom Milorada Dodika u osudi ovih protesta i njihovoj (antisrpskoj) pozadini i ciljevima izredali svi “konvencionalni” analitičari i teoretičari zavjere, režim i njegovi mediji su posegnuli za pomoći astrologa-amatera, modernih učenika etabliranih srpskih proroka Tarabića.

Jedan od njih, izvjesni Velimir Remić, astrolog iz Srbije, ovih dana se na televiziji “Palma plus” stavio na raspolaganje vlastima RS u osudi recentnih protestnih okupljanja, ali i cjelokupnog nevladinog sektora i stranih centara moći.

Sve je zapisano u zvijezdama, pa tako i građanski protesti u Republici Srpskoj, stručno je mišljenje astrologa Remića. A, evo kako i evo zbog čega..

“Tranzitni Mars ulazi u znak vazdušne i revolucionarne Vodolije 16. maja 2018.u 6.56 časova po srednjeevropskom vremenu..”, kaže Remić i otkriva šta to praktično znači na lokalnom i globalnom planu. “Dakle, pred nama su izazovni meseci sa tranzitnim Marsom, pa ću u redovima koji slede da opišem moguće događaje na globalu u danima koji slede”.

Kao što je manje-više poznato svakom astrologu-amateru “Mars je planeta koja vlada Ovnom, a Suvladar je Škorpije”, što se u “astrološkoj simbolici odnosi na rat, opekotine, nasilje, tuč, svađe…”. Prema nalazima astrologa Remića “na globalu će biti opasno, posebno na Bliskom istoku, ali i na Balkanu koji polako postaje bure baruta zbog stranog delovanja na našim prostorima”.

Zbog svega toga, zbog zvijezda koji im nisu naklonjene, zbog “tranzitnog Marsa” vladara Ovna i suvladara Škorpije, a naročito i “opasnog aspekta”, astrolog Velimir Remić se obraća svojoj ciljnoj grupi – građanima Republike Srpske, upozorava ih na pogibeljne opasnosti ovakvog problematičnog “astralnog konteksta” i apeluje na njih:

“Molim građane Republike Srpske i BiH da se čuvaju i da ne učestvuju u reovlucijama koje se krčkaju u zapadnim obavještajnim paklenim kuhinjama”.

Zvjezdoznanac Remić kaže da u zvijezdama crno na bijelo piše i sljedeće:

“Aspekti koji se ukazuju da će mnoge NVO biti uključene u proteste koji se uveliko spremaju u stranim kuhinjama sa ciljem destabilizacije našeg prostora. Događaji u Banjalici su naznaka šta se iza brda valja. NARODE DAJ SE U PAMET” !

Posebno će težak period biti u drugom dijelu godine, upozoravaju zvijezde preko svog najdoslovnijeg čitača Nemića “jer je reč o izbornoj godini kada oni koji žele sukobe i nemire imaju svoje vidovnjake i astrologe koji računaju u kome periodu će u vazduhu biti najveća koncentracija negativnih aspekata i loših vibracija koje bi mogle da im donesu ostvarenje cilja-rušenje nepodobnih struktura vlasti”.

Teško se, naravno boriti protiv svih tih nečastivih sila i nevidljivih, letećih NVO, ali i za tu astrolog Remić nudi prevetnivne mjere:

“Pojačajte svoje molitve za Republiku Srpsku, njene stanovnike i legitimno izabrano rukovodstvo”, poručuje ovaj ekspert za nebeske i zemaljske neprijetelje Srba.

Ko ne razumije poentu Remićevog naravoučenije, evo sad ćemo mu je pojednostavljeno kazati: “Protiv lošeg rasporeda zvijezda, narod i građani Republike Srpske najbolje se mogu boriti tako da Milorada Dodika okivaju u zvijezde! (SB)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje