Utorak, 28. Septembra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Davor Dragičević iz Beča: Dobio sam informacije da mi se spremala likvidacija

Preuzmite sliku

Otac ubijenog Davida Dragičevića, Davor, danas je u emisiji Dan uživo na N1 kazao da je dobio informacije da mu se spremala likvidacija, te da zna ko mu je ubio sina i da će “ispoštovati ono što je obećao sinu na grobu”.

400 dana je prošlo kako tražimo pravdu i istinu. Nema veze, Davidovo srce je sada na kući da ga komunalna policija ne može ukloniti, a da ga svi mogu vidjeti. Ja sam svjestan protiv koga sam krenuo i ići ću do kraja, kako god završilo. Ne budu li oni završili kako treba, vratiću se i ja završiti – kazao je Davor Dragičević i dodao:

– Apsolutno se vidi ko stoji iza ubistva mog djeteta. To nije samo ubistvo, to je mučenje, masakriranje.

– Ja Slavišu Krunića znam, to je jedan divan čovjek i gospodin. Izražavam saučešće njegovoj porodici i prijateljima. Njegov otac zna dobro ko stoji iza ubistva njegovog sina – dodao je Dragičević.

Dragičević je kazao da je dobio informacije da mu se sprema likvidacija.

– Dobio sam informacije da mi se spremala likvidacija. Oni su rekli: Ne budu li poduzeli nešto, pobiće i njih i njihove porodice. Ako vam jedan inspektor koji je sudjelovao u ubistvu Davida može imati 2-3 stana, auta, sa platom od 1.000 KM onda je sve jasno – kaže Dragičević.

– Ja sam od prvog dana stao onako kako ja znam. Ja nisam ni političar, ne pravim kompromise. Što sam morao se skloniti, morao sam. Ono što sam obećao sinu na grobu moram ispoštovati, na bilo koji način. (N1)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,