Srijeda, 8. Jula 2020.
Tuzlanski.ba logo
Preuzmite sliku

Aukcija UIO BiH: Suknje 9,91 KM, odijela Hugo Boss i Jopp po početnoj cijeni od 200 KM…

Uprava za indirektno oporezivanje BiH je najavila prodaju zaplijenjene carinske robe, a početne cijene robe na aukciji koju će organizovati su veoma privlačne.

UIO BiH tako u svome centru u Banjaluci u srijedu 23. novembra 2016. godine sa početkom u 12 sati organizuje direktnu prodaju razne vrste trgovačke robe razvrstane u lotove.

Roba se može pogledati 21. novembra 2016. od 12 do 13 sati u centru “TAM” u Banjaluci, a mogu je kupiti i pravna i fizička lica koja obavljaju djelatnost registrovanu kod nadležnog organa, uz predočavanje ovjerene dokumentacije za obavljanje registrovane djelatnosti, javlja N1.

Ponude se dostavljaju u zatvorenoj koverti najmanje 24 sata prije vršenja direktne prodaje i moraju sadržavati tačno određenu robu (LOT) koja je predmet ponude, kao i ponuđenu cijenu i to lično ili putem pošte na adresu UIO BiH, navedeno je na njihovoj stranici.

Na aukciji je ponuđeno od “igle do lokomotive”, pa će tako svako moći naći nešto za sebe i to po veoma niskim početnim cijenama. Tako u Lotu 1 se nalazi motocikl Honda kojem je početna cijena 958,8 KM, dok u Lotu 4 se nalaze ženske čizme, majice i pegla za kosu po cijenama od 17 do 3,5 KM.

Također, u ponudi su i odijela Hugo Boss i Jopp i to po početnoj cijeni od 200 KM.Majica Calvin Klein iznosi 19,82, suknje su po cijeni od 9,91 KM, kožne jakne ženske 25,90. Početna cijena za patike marki Adidas, Converse, Nike, Salomon, Lacoste su po 50 KM.

Pored garderobe, možete dostaviti ponudu i za pur pjenu, plastični čep za fasadu, staklenu vunu, crijevo za podno grijanje, granit kamen, kliješta, kao i TV Philips po cijeni od 313,08 KM.Skuter Yamaha ima početnu cijenu od 150 KM, dok je mobitelu Samsungu Galaxyju S6 200 KM, navodi N1.

Pogledajte spisak stvari ponuđenih za sljedeću akciju OVDJE. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,