Utorak, 16. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Armin Muzaferija održao spektakularan koncert povodom Dana grada Srebrenika

Preuzmite sliku

Sve je više koncerata koji se zakazuju širom naše zemlje, a sinoć je na svoje došla i publika Armina Muzaferije. Naime, on je pred nekoliko hiljada posjetilaca održao spektakularan koncert u Srebreniku na Trgu Alije Izetbegovića.

Publika je horski pjevala njegove pjesme “Džehva“, “Studen vodo“, “Gdje mi ljubav spava“, “Putujem“, “S tobom bez tebe“, “Ne mogu da te ne volim“, „Vulkani“…

– Koncert je održan povodom Dana grada Srebrenika, a glavni krivac je gradonačelnik Nihad Omerović. U mojim pjesmama uživala je i publika iz Tuzle, Gračanice, Živinica, Tešnja, Lukavca, Brčkog… Svi oni su istinski uživali u dvosatnom spektaklu, a specijalni gost mi je bio prijatelj i dragi kolega Eldin Huseinbegović. Sa Srebrenikom imam neku posebnu vezu, koja je ojačana posljednjim spotom za pjesmu “Studen voda”, čiji je dio snimljen na tvrđavi u ovom prelijepom gradu – kaže Muzaferija koji dodaje da koncertne aktivnosti nastavlja u julu, kada će se družiti sa publikom u Bosanskoj Krupi, Mostaru, Bužimu i Sandžaku.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje