Četvrtak, 28. Oktobra 2021.
Tuzlanski.ba logo

Advokat: Policija me istukla jer sam tražio značku (VIDEO)

Preuzmite sliku

U Gradišci je sinoć oko jedan čas iza ponoći došlo je do incidenta tokom vršenja policijske racije u jednom ugostiteljskom objektu.

Tom prilikom je uhapšen Advokat Milan Malešević. Malešević međutim tvrdi da nije remetio policiju u obavljanju svojih dužnosti i da je brutalno pretučen.

Policija je vršila redovnu kontrolu u kafe baru “Baza“, a oko jedan čas iza ponoći došlo je do incidentra u kome je advokat Milan Malešević dobio veći broj povreda po licu, vratu, rukama. Kako tvrdi Malešević, bio je prisutan u baru kada je stigla policija. “Zatražio sam od policajca da se predstavi i da mi persira prilikom racije, priča Malešević, nakon čega sam, brutalno napadnut i pretučen“.

Malešević radi kao advokat u Banjaluci, u rodnu Gradišku, kako tvrdi, došao je da bude sa prijateljima i porodicom, nikako da pravi incidente. Malešević je nakon svega lišen slobode i priveden u Stanicu javne bezbjednosti u Gradišci gdje je zadržan cijeli dan.

Iz Stanice javne bezbjednosti u Gradišci međutim tvrde da je Policija u ugostiteljskom objektu vršila redovnu kontrolu lica, a da je Malešević odbio da se legitimiše i napao policajca kome je, nanio lakše tjelesne povrede.

Nikoga nisam napao odgovara Milan Malešević, a to će potvrditi i više od 10 svjedoka koji su bili prisutni u ugostiteljskom objektu i koji su spremni da svjedoče o tome“. Već je, kako tvrdi, prikupio medicinsku dokumentaciju o povredama, pa će kompletan slučaj biti rješavan na sudu. (rtvbn)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje