Ponedjeljak, 26. Jula 2021.
Tuzlanski.ba logo

Abdulah Skaka ponovo predmet ismijavanja na društvenim mrežama

Preuzmite sliku

Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka zbog velikih gafova koje je napravio u svojim istupima pred TV kamerama već odavno je predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

Podsjetimo, prvi gaf Skaka je napravio kada je rekao da je prije 72 godine pobijeđen antifažizam i to mu se ‘omaklo’ dva puta.

Drugi gaf gradonačelnika Sarajeva dogodio se u studiju TV Hayat-a kada je kazao kako je većinom glasova Gradska uprava Grada Sarajeva donijela odluku da laskavu titulu počasnog građanina Sarajeva dobije bivši predsjednik Republike Hrvatske gosp. Stjepan Kljuić umjesto da kaže Stjepan Mesić.

Korisnicima društvenih mreža nakon Skakih gafova nije trebalo drugo vremena da krenu zbijatI mnogobrojne šale na račun gradonačelnika Sarajeva, a ideja i kreativnosti svakako im nije nedostajalo.

Najnoviji gaf dolazi upravo iz kabineta gradonačelnika Sarajeva Abdulaha Skake, a napravljen je u dopisu mjera u vvezi sa sprječavanjem širenja bolesti izazvane koronavirusom.

Naime, navodi se da svi javni skupovi u kojima je Grad Sarajevo organizator ili suorganizator odgađaju se do daljnjeg u sklopu mjera sprečavanja prevencije zbog širenja koronavirusa.

Novi lapsus gradonačelnika Skake ubrzo je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama. (Tuzlanski.ba)

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje