Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Želiš posao u Njemačkoj? Kreni od učenja njemačkog u Vokabuli

Preuzmite sliku

Popularno

Sve što Vam treba u životu je ljubav. I njemački. Njemački treba svima. Pogotovo u današnja vremena, zar ne?

O ne, zar još jedna reklama za kurs njemačkog jezika? Niste u pravu! Počeo je novi ciklus upisa za sve koji žele da nauče njemački jezik. Odvojite momenat svoga vremena i uvjerite se zašto ovo nije samo još jedan kurs njemačkog jezika.

Vokabula – centar za njemački jezik otvara svoja vrata

I to širom. Vokabula je specijalizovani centar za njemački jezik u kojemu najvažnije mjesto zauzimaju tri faktora: polaznici Vokabule, ljubav prema njemačkom jeziku te moderna i kvaliteta predavanja.

Zaboravite priče koje Vam govore o njemačkom kao teškom i ružnom jeziku. Uz pravi način podučavanja zavoljet ćete njemački jezik baš kao i mi, garantovano!

Uz čak 5 komfornih super učionica 21. vijeka na skoro 200m2 koje se nalaze u samom srcu Tuzle, uz najnoviju tehnologiju, elegantan i moderan enterijer te uz kooperaciju s Goethe-Institutom (Vokabula je jedini ispitni centar Goethe-Instituta u Hercegovini), kao mjerilo kvalitete podučavanja njemačkog jezika, nudimo svim polaznicima savršenu uslugu za fer cijene.

Dakle… koji je Vaš izgovor?

Krajnje je vrijeme da se uvjerite kako se strani jezici lako uče! Ne vjerujete? Provjerite!

Budući da slike govore više od hiljadu riječi, izvolite provjeriti. Naš način rada možete provjeriti na facebook stranici, a sve ostale informacije možete naći na našoj službenoj stranici.

  • Prijaviti se možete online iz udobnosti kauča koristeći mobitel ili računar. Prijava je brza i bezbolna i neće oduzeti više od 2 minute Vašeg vremena.

  • Ako ni to ne upali, uvijek se možete obratiti timu Vokabule na službenoj facebook stranici koji će vrlo rado i strpljivo, a uz to i nevjerojatno brzo odgovoriti na sva pitanja koja Vas zanimaju. Zvuči nevjerovatno? Tim Vokabule rado će Vas i u to uvjeriti.

    Dođite i uvjerite se!

    Ako želite da provjerite sve navedeno, nudimo Vam još jednu opciju. Za Vas smo otvoreni od ponedjeljka do petka od 16 do 20 sati i subotom od 10 do 14 sati. Sami odaberite kada želite da dođete u najsavremenije učionice u Tuzli i da se uvjerite zašto su baš one idealno mjesto za učenje njemačkog jezika. Svi su dobrodošli, jer niko nije savršen i sve je moguće.

  • Volimo naše polaznike i vjerujemo da svi mogu brzo i lako naučiti njemački jezik. Kroz ciklus se upoznajemo i sklapamo prijateljstva. I zato dođite i dopustite da Vas uvjerimo zašto je Vokabula toliko posebna i ne zaboravite: Njemački spaja ljude!

    Vidimo se u Vokabuli!

    Kontakt informacije:

    CENTAR TUZLA

    Hendek 29 – Skver

    (I sprat iznad Konzuma)

    BESPLATAN INFO BROJ: 080 080 003

    vokabula.com Facebook

    Dođite i uvjerite se! Učite s osmijehom! #imaVezeGdjeIdeteNaKurs

    Upozorenje. Posjeta Vokabula-centru će prouzročiti veliku sreću u Vama! (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje