Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Wizz Air pokrenuo trodnevnu promociju za predati prtljag plaćen unaprijed

Preuzmite sliku

Wizz Air, najveća low-cost avio kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi, je pokrenula trodnevnu promociju za predati prtljag koji bude plaćen unaprijed preko sajta wizzair.com ili preko WIZZ-ove aplikacije za mobilne telefone.

  • prtljag
  • Tarifa za svaki komad predatog prtljaga će biti snižena za 33% u naredna tri dana, počev od 5. avgusta pa sve do 7. avgusta u ponoć. Snižene tarife su primjenjive i na svaki komad prtljaga koji u ovom periodu bude dodat na već postojeće rezervacije.

    Omogućili smo putnicima uštede tako što smo dozvolili da samostalno izaberu šta im je potrebno tokom leta i da samo to i naruče i plate prilikom rezervacije. Zato smo našim putnicima ponudili dvije opcije za predati prtljag sa limitom od 23 kg i od 32 kg.

    Tokom promocije, predati prtljag može biti dodat na sve rezervacije već od 10 eura. Nadoknade zavise od rute, a putnici jednostavno mogu pronaći tačan iznos doplate za prtljag uz pomoć kalkulatora koji je dostupan na wizzair.com: https://wizzair.com/en-GB/wizzbaggagefeecalculator.

    Drago nam je da možemo ponuditi ovu sjajnu mogućnost za naše putnike kako bismo poboljšali njihovo iskustvo tijekom putovanja, a da u isto vrijeme zadržimo niže cijene. Tokom naše specijalne ljetne promocije snizili smo za 33% doplatu za predati prtljag, koja je sada već od 10 eura i zahvaljujući kojoj putnici neće imati problem spakovati sve što im je potrebno za put ili ponijeti dodatne suvenire dragim osobama sa svog nezaboravnog putovanja. Rezervišite svoj let uz ovaj popust na wizzair.com i uživajte u najboljem ljetnom mjesecu na nekoj od atraktivnih WIZZ-ovih destinacija” – ijavila je Tamara Vallois, direktorka službe za odnose sa javnošću Wizz Aira.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,