Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vrijeme je za kreditne vrate ASA Banke: Nenamjenski i zamjenski krediti sa povratom rate svake godine

Preuzmite sliku

Popularno

– Znate li šta su kreditne vrate? Ako ne znate, sigurno niste svratili u poslovnice ASA Banke! Od sada, samo u ASA Banci, jednu ratu svake godine dobijete nazad – dakle godišnje plaćate samo 11 rata, a rate koje vam se vraćaju postaju kreditne vrate!

Zahvaljujući kreditnim vratama, nenamjenski i zamjenski kredit ASA banke jedinstvena je ponuda na tržištu. No, pored povrata rate kredita svake godine za sve kredite sa ugovorenim rokom otplate preko 5 godina, ova ponuda je izuzetna i po ostalim benefitima za korisnike.

  • “Nenamjenski i zamjenski kredit sa povratom rate i fiksnom kamatnom stopom novi je proizvod kojim je ASA Banka još jednom pokazala senzibilitet za potrebe bh. građana u izazovnim vremenima. Svjesni stalnih promjena na tržištu i njihovog uticaja na građane, plasirali smo ovaj proizvod kao odgovor na trenutnu situaciju. Istovremeno, ovaj proizvod potvrda je stabilnosti i sigurnosti po kojima je ASA Banka već prepoznatljiva na bh. tržištu“ naglasila je Aldijana Rakić, član Uprave ASA Banke.

    Korisnici također, u skladu sa svojim potrebama, mogu odabrati koji tačno mjesec u godini žele povrat rate. Posebnu prednost ponude čini i fiksna kamatna stopa tokom cijelog perioda otplate, što predstavlja dodatnu sigurnost. Također, korisnike kredita očekuju i PIKA kartice sa 3.000 poklon bodova u vrijednosti od 60,00 KM.

    ASA Banka, najveća domaća i jedna od vodećih banaka na tržištu BiH, još jednom je pokazala da svoje inovativne proizvode kreira u skladu sa aktuelnim i realnim potrebama bh. građana. U uslovima rasta kamatnih stopa i životnih troškova, pravi je trenutak da budete u društvu onih kojima ASA Banka svake godine vrati jednu ratu nazad! Vrijeme je za kreditne vrate!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,