Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vrijedno prizanje za Menprom: Najviši kriterij za kvalitet proizvoda!

Preuzmite sliku

Kompanija Menprom oduvijek misli na sigurnost svojih kupaca.

“Ulažemo sve napore da zadovoljimo najviše kriterije za kvalitet naših proizvoda. To smo i dokazali tako što su auditori sertifikacione kuće Eurofins našu kompaniju za 2020. ocijenili sa veoma visokom ocjenom ispunjenosti zahtjeva, čak 93,84 % .” navode iz Menproma.

Zahvaljujući IFS standardima Menpromovi proizvodi mogu se plasirati na tržišta svih najznačajnijih evropskih trgovačkih lanaca. Uvođenjem, a sada i obnavljanjem ovog standarda Menprom se obavezao da će nastaviti rad na zadržavanju postojećeg kvaliteta svojih proizvoda ali i da će raditi na podizanju sigurnosti cjelokupnog proizvodnog lanca, što će krajnjem potrošaču garantovati da će kupovinom i konzumacijom Menpromovih proizvoda zapravo jesti sigurne, kvalitetne i zdrave namirnice, meso i mesne prerađevine.

  • Podsjećamo, kompanija Menprom od ranije posjeduje međunarodni standard ISO 22 000-2005 iz 2007. godine sa HACCP prinicpima, HALAL certifikat iz 2008. godine kao i brojne druge certifikate i priznanja za kvalitet.

    “Ovo je još jedna pohvala i vjetar u leđa za našu kompaniju da zbog sebe i vas i u godinama pred nama budemo samo bolji i radimo na svom unapređenju.” zaključuju iz Mesne industrije Menprom.


  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje