Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vrhunski mesni delikatesi: Menprom proizvodi na policama u Dubaiju

Preuzmite sliku

Vrhunski mesni delikatesi od visokokvalitetnog pilećeg, goveđeg i purećeg mesa čine Menprom jednom od vodećih mesnih industrija u našoj zemlji.

Krajem 2008. godine u Menpromu su uspješno implementirali HALAL certifikat u okvire proizvodnje. Pored certifikata, kontrola zdravstvene ispravnosti i kvaliteta proizvoda se takođe svakodnevno vrši i u sklopu labaratorije koje je opremljena najsavremenijom opremom iz te oblasti.

Fokusirani na tradicionalne metode proizvodnje, korištenje samo najkvalitetnijeg mesa uz poštivanje najviših standarda, Menprom je prije dvije godine uspješno započeo izvoz u Ujedinjene Arapske Emirate.

“Za našeg kupca, pod brendom Old Farm proizvodimo i pakujemo 12 proizvoda. Old Farm je brend visokokvalitetnih mesnih delikatesa, te su svi proizvodi proizvedeni u skladu sa Halal standardom. Poznata kvaliteta BiH proizvoda priznata i prepoznata je i na ovom tržištu. Menprom je ovim uspjehom potvrdio svoju viziju, da želimo biti standard i mjerilo kvaliteta, a naročito inovativnosti, biti drugačiji i pružati našim potrošačima uvijek nešto novo što će zadovaljavati njihove potrebe.” navode iz Menproma.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,