Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vivia – Voda uvijek nađe svoj put

Preuzmite sliku

Kompanija Vitinka je prepoznala potrebu svojih potrošaca i za kvalitetnom prirodnom izvorskom vodom.

Istražujući i analizirajući duži niz godina više prirodnih izvora u širem okruženju, na 40 km južno od fabrike u Kozluku, pronađen je netaknut izvor čiste vode, izvrsnog kvaliteta i u potpuno prirodnom okruženju.

Svjesni da je ovaj izvor i njegovo okuženje nemjerljivo prirodno blago i da je voda izvor života, voda sa ovog izvora nazvana je Vivia. Izvor vode Vivia nalazi se u Raševskom kraju, u potpuno prirodnom okruženju, sakriven u podnožju visokih hridi u narodu poznatih kao Sokolovina – vijekovnom gnjezdištu sokolova, u podnožju planine Udrč.

  • Ljubav prema tom kraju, ljudima i prirodnim bogatstvima, odredila je čitavu filozofiju kompanije. Poštovati prirodu, čuvati je i koristiti resurse sa velikom pažnjom i ljubavlju. Stjenovitom prirodom zaštićena od zagađivanja, nedoticana od ljudi, Vivia zadržava svoj konstantan kvalitet od izvora do vas. Vivia je dio porodice proizvoda kompanije Vitinka.

    “Nudeći vam kvalitet i pazeći da do vas, naših kupaca, dođe samo ono najbolje i najzdravije, mi postajemo dio i vaše porodice. Mi duboko vjerujemo da je najbolje ono što je prirodno. Ono što nam je naša priroda tako nesebično darovala. Zato se i trudimo da te darove sabiramo u njihovom prirodnom, najčistijem obliku.” navode iz kompanije uz prezentaciju novog promo spota “Vivia – Voda uvijek nađe svoj put” kojeg možete pogledati u nastavku:

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , , ,