Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vispak predstavio osam novih različitih okusa cappuccina (FOTO/VIDEO)

Preuzmite sliku

Nakon godinu dana napornog rada, industrija prehrambenih proizvoda Vispak iz Visokog prezentirala je novi brend.

Za nove proizvode toplih napitaka Mr.&Mrs. VI. Prvo su se birala imena, a potom pažljivo birali sastojci za različite okuse. Novi okusi kapućina u liniji Vispak su kapućino irish, vanilija, classic, karamela, strong, čokolada, te topla čokolada. Novi okus je i kapućino tiramisu, koji do sada nismo mogli vidjeti na bh. tržištu.

Želimo biti ovaj put drugačiji, želimo pokazati da i u Bosni možemo napraviti zanimljiv, moderan brend koji je nešto drugo, nešto drugačije, koji se može nositi sa inozemnom konkurencijom”, ističe Adis Hasaković.

Posebna pažnja bila je posvećena vizuelnom identitetu.

Naši dizajneri su se odlučili upravo za ovakav način predstavljanja brenda koji je zapravo jedna vrsta performansa, zato što želimo poslati jednu poruku da svih ovih osam proizvoda i svih ovih osam okusa jeste namijenjeno vama i da svi mi zapravo se možemo naći u njima”, dodaje Hasaković.

Samo u prehrambenoj diviziji u AS GROUP se proizvodi oko 1200 različitih prozovoda, a Grupacija je vlasnik i nekoliko u ovoj sferi najpopularnijih bh. brandova, kao što su Kent, Zlatna džezva, Espresso, Bosanski lokum, Farmer i dr. Ukoliko ste ljubitelj toplih napitaka, proizvode Mr.&Mrs.VI već možete pronaći na policama širom BiH. (TV1)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,