Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Više prirode, više života! – Zašto baš Vitalis sokovi?

Preuzmite sliku

Popularno

Vitalis sokovi proizvode se u jednom od najmodernijih pogona za proizvodnju voćnih sokova u Bosni i Hercegovini, koji ima tradiciju dugu 20 godina.

  • Danas je proizvodnja locirana u Tuzli. Sokovi Vitalis nastali je kao rezultat skoro godinu dana razvoja, koji je vodio međunarodni operativni tim za implementaciju, sastavljen od stručnjaka iz Austrije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Slovenije i Švedske.

    Naziv robne marke Vitalis pažljivo je odabran da na najbolji način opiše temeljne vrijednosti koje stoje iza proizvoda: Zdravlje, priroda i aktivnost.

    Garancija kvaliteta osigurana je uvođenjem standarda ISO 9001 i HACCP i stalnim nadzorm proizvodnje od strane vlastitog i releventnih javnih laboratorija.

  • Vitalis je zdrav voćni užitak, koji tijelu, brzo i lagano, osigurava dnevnu dozu vitamina, minerala i antioksidansa koji pomažu u očuvanju zdravlja.

    Pritom svaki od njih ima svoju funkciju, ovisno o tome na koji dio organizma se želi djelovati.

    Od probranog voća, bez konzervansa ili drugih štetnih dodataka, Vitalis sokovi, sa osam zanimljivih okusa i Vitalis Family sa četiri, pružaju širok izbor najboljih plodova prirode na dohvat ruke.

  • Ponuda proizvoda na policama supermarketa danas je skoro neograničena. Svaku vrstu proizvoda, pa tako i voćne sokove, nude nebrojeni proizvođači iz cijelog svijeta.

  • Lijepa šarena pakovanja, različite cijene i privlačni slogani. Koji od njih odabrati? Naravno – Vitalis!

    Zašto baš Vitalis?

    • Zbog odličnog omjera kvaliteta i cijene

    • Zbog dugotrajnog i pažljivog razvoja svakog novog proizvoda

    • Zbog procesa proizvodnje, koji zadržava maksimalnu količinu vitamina i minerala

    • Zato što ne sadrži nikakve konzervanse ni druge neprirodne materije

    • Zato što se izvozi u 11 zemalja svijeta.

    Najvažniji razlog zbog kojeg se piju voćni sokovi su zdravi sastojci koje oni sadrže. Pritom su razlike između raznih proizvoda jako velike, pa je potrebno pomalo poznavati i tehnologiju da bi se izabrao pravi sok. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,