Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Via Media otvorila ured u Dubaiju

Preuzmite sliku

U godini u kojoj slavi 20 godina postojanja, vodeća bh. full service marketing agencija, Via Media, ponovo otvara ured u Dubaiju.

Kreativnim kampanjama i vrhunskim rezultatima agencija je kreirala impresivan portfolio u kojem se nalaze veliki internacionalni i lokalni brendovi. Upravo je Via Media, za projekt „Muzej javnih nabavki“, prošle godine osvojila i prvi Zlatni Sempler za BiH.

Via Media Dubai, potvrda je strateškog usmjerenja agencije ka daljnjoj ekspanziji poslovanja i saradnji sa velikim svjetskim klijentima. Grad sa najvišom zgradom na svijetu, grad u kojem je sve moguće velika je inspiracija, prilika ali i veliki poslovni izazov.

“Nestašni smo, razigrani, radoznali i stalno tragamo za novim i boljim načinima rada. Dobar tim, poznavanje tržišta, konkurencije i sjajne ideje, naša su prednost na ovom tržištu. Dubai je domaćin EXPO 2020, za nas je to izvrsna poslovna prilika da iskustvom i ekspertizom odgovorimo na najzahtjevnije potrebe tržišta. Iskorak na GCC tržište dokaz je da kreativnost zaista nema granice i da vas dobra poslovna ideja, strategija i znanje može dovesti do velikih ciljeva.  Već imamo klijente i spremamo kampanje koje sa nestrpljenjem očekujemo idući mjesec na tržištu UAE” – izjavila je Vesna Beganović, Founder & CEO agencije Via Media.

  • Pored trenutne saradnje sa internacionalnim klijentima, Via Media Dubai posjeduje potrebno iskustvo i infrastrukturu da bude kvalitetna podrška regionalnim kompanijama prilikom ulaska na tržišta GCC-a.

    Više informacija o Via Media Dubai na www.viamedia.ae. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: ,