Petak, 29. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vega-Mix: Uredno održavamo proizvodnju i distribuciju u vremenu pandemije

Preuzmite sliku

Firma Vega-Mix je na tržištu prisutna već dugih 27 godina.

Vega-Mix je poznata po proizvodnji i pakovanju začina a zbog visoko postavljenih standarda, jasne i neupitne poslovne filozofije danas prerasla u respektabilnu i po kvalitetu prepoznatljivu kompaniju koja važi za iznimno poželjnog partnera na bosanskohercegovačkom i regionalnom tržištu.

Danas, u vrijeme globalne pandemije Korona virusa, Vega Mix se još jednom iskazuje kao pouzdana domaća firma, koja uredno održava svoju proizvodnju i distribuciju i svakog dana snabdijeva markete ali konstantno pomaže i podržava one kojima su pomoć i podrška potrebni!

  • “Naši uposlenici su svjesni situacije i okolnosti u kojima radimo, educirani su o načinima rada u vanrednim uslovima, obezbjeđena je zaštitna oprema kao dodatna sigurnost. Stepen dezinfekcije i sterilizacije u svim našim objektima i vozilima je na najvišem nivou. Sa druge strane, iako je sada rad svima otežan, zaista se trudimo da naši radnici to ne osjete, barem kada su u pitanju njihove mjesečne naknade i svi doprinosi, jer bez njihovog zalaganja Vega-Mix prozvodi ne bi redovno stizali do polica i potrošača.” navode iz Vega-Mix-a.

  • Iz Vega-Mixa navode da je danas povjerenje partnera i kupaca jako važno, jer ulaganjem u domaće pravimo put ka bržem i dugoročnijem prevazilaženju ekonomske krize. (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje