Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Vaša karta za biznis prve klase: Tarifa sa neograničenim razgovorima SMS porukama i mobilnim internetom

Preuzmite sliku

m:biz tarifa sa neograničenim razgovorima prema fiksnim mrežama u BiH, SMS porukama i mobilnim internetom, te bonus minutama za pozive prema Srbiji.

Među novitetima m:tel ponude ove jeseni našu pažnju naročito je privukao potpuno novi m:biz tarifni model koji ima širi spektar tarifa. Najveća novost je mobilni internet koji se dodjeljuje u sklopu m:biz tarifnog modela koji je u pojedinim tarifama sada veći i do četiri puta, u odnosu na prethodne tarife sa istim iznosom pretplate.

MbizNovost su i neograničeni razgovori prema fiksnim mrežama u BiH, neograničene SMS poruke, te dodatni bonusi za pozive prema Srbiji. U sklopu ove ponude u m:telu su tako plasirali novu uslugu namijenju poslovnim korisnicima u okviru koje je moguć izbor tarifnog modela za svakog člana poslovne grupe, a u skladu sa njegovim specifičnim potrebama poslovanja.

Kombinacije su razne, pa je tako u narednom promotivnom periodu moguće birati među šest različitih tarifa: Start 50+, Start, Standard, Profi, Premium i VIP od kojih za ovu priliku detaljnije pojašnjavamo šta to konkretno donosi m:biz Standard tarifa. Na prvom jestu tu je komfor od 1 GB brzog mobilnog interneta, s brzinama do 7,2 Mb/s, odnosno neograničenog interneta brzine prenosa do 64 Kb/s nakon potrošenog bonusa.

Svakako treba pomenuti i neograničene razgovore prema svim fiksnim mrežama u BiH, kao i slanje SMS poruka prema svim mrežama u BiH. Osim toga, tu su razgovori prema svim mobilnim mrežama u BiH u trajanju do 150 minuta, kao i 100 minuta za razgovore prema mts fiksnoj mreži u Srbiji. Sve navedeno član grupe dobija po cijeni mjesečne pretplate tarifnog modela m:biz Standard od 30 KM.

U sklopu m:biz Standard tarife preporučujemo promotivnu ponudu telefona HUAWEI G620s ASCEND i ZTE BLADE V6 po cijeni od 1 KM.

m:tel – imate prijatelje!

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje