Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Uzbudljive novosti iz Porto Centra! Otvorenje novih poslovnica u petak 24. decembra

Preuzmite sliku

Popularno

Imamo odlične vijesti za sve posjetioce i kupce Porto Centra. Ljubitelji sportske odjeće, obuće i opreme od 24.12. mogu posjetiti novu Juventa Sport poslovnicu na prvom spratu ovog centra, od 09:00h. Od petka ćete biti u prilici da u novoj radnji pronađete svjetski poznate brendove kao što su:  Adidas, Nike, Reebok, Puma, Kelme, Converse, Head, Stiga i druge.

Cilj Juventa Sport tima je da postanu jedan od najvećih distributivnih lanaca u oblasti sportske opreme i rekvizita na području Bosne i Hercegovine, šireći prodajni asortiman i stalno usavršavajući sebe u svim segmentima. Odabirom kvalitetnih proizvoda najvećih i najpoznatijih svjetskih proizvođača kod kupaca stiču sve veće povjerenje, a dokaz tome je I nova poslovnica koja će sada biti dostupna I na ovoj novoj lokaciji u Živinicama.

  • Povodom otvorenja spremili su i sniženje od 20% koje traje do nedjelje, a garantovati vam možemo da će njihovo ljubazno osoblje uvijek biti na raspolaganju ukoliko ste neodlučni u izboru opreme ili ne poznajete dovoljno karakteristike pojedinih proizvoda, te će se truditi da olakšaju vaš izbor iz njihovog širokog asortimana.

  • Ali to nije sve, Porto Centar postaje bogatiji i za još jedno, svima poznato, ime.  Agencija Sol Azur i Buena Vista, koja je postala sinonim za nezaboravna putovanja, ekskurzije I fantastične provode stiže u Porto. Njihova poslovnica počinje sa radom u petak u 09:00h na prvom spratu centra. Sigurnost i pouzdanost, najpovoljniji odnos cijene i kvaliteta, iskustvo i poslovna strategija u osmišljavanju i realizaciji brojnih putovanja, razgranata mreža subagenata i brojni ugledni partneri širom svijeta, glavne su prednosti ove agencije.

    Juventa Sport I Agencija Sol Azur pridružit će se Super KORT marketu, MAXcom poslovnici, Begić GOLD, DOGO BiH, DOMOD, Carpet Diem salonu tepiha, JEESA furniture premium namještaju, te svima omiljenim mjestima za ručak i slatice – Old Story restaurant & caffeu I Palačinkari kod Bagija.

    Jedinstveni koncept ovog centra nudi zabavu za cijelu porodicu I svakog pojedinca. Neka Porto Centar bude I vaša omiljena shopping & fun lokacija.

    Vidimo se na adresi Magistralni put do broja 9, Živinice!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje