Ponedjeljak, 14. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Uz zabavu i poklone otvoren Mega Diskont u Lukavcu (FOTO)

Preuzmite sliku

Lanac maloprodajnih objekata, Mega Diskont, danas je svečano otvorio svoja vrata za građane Lukavca, koji su uživali u zabavi, poklonima i povoljnoj kupovini.

Vrpcu je, simbolično presjekla voditeljica novootvorenog objekta u Lukavcu, Sabina Banjić, koja je navela da je iznad svega raduje to što je još sedam njenih sugrađana dobilo posao u ovoj kompaniji.

Prisutnima se obratila i Ljiljana Mijanić, voditeljica marketinga, koja je kazala da je misija Mega Diskonta konstantan razvoj kompanije i okoline u kojoj djeluje, uz primjenu novih tehnologija i konstantnu edukaciju uposlenika.

„Istraživanjem tržišta, te sagledavajući potrebe naših kupaca i detaljnom analizom rasta i razvoja Lukavca odlučili smo se za otvaranje Mega Diskonta u ovom gradu“, navela je Mijanić.
Građani Lukavca s oduševljenjem su dočekali zvanično otvaranje najpovoljnijeg objekta, te se i sami uvjerili u bogat asortiman roba domaćih i stranih proizvođača. Najmlađi sugrađani su uživali u nastupu mađioničara, a prvih 100 kupaca je i vrijedno nagrađeno.

  • Tokom ceremonije otvaranja, građani su pozvani i na učešće u velikoj nagradnoj igri u kojoj Yimor i Mega Diskont povodom 30. rođendana nagrađuju vjerne kupce. Nagradni fond plijeni pažnju na facebook stranicama ovih kompanija, a u pitanju su Samsung S9, Laptop Lenovo, Skuter Peugeot, iPhone XS i vrijedni poklon bonovi. Svi učesnici ostvaruju mogućnost osvajanja glavne nagrade VW Passat, koji je danas bio izložen ispred novootvorenog objekta u Lukavcu.

    Mega Diskont je dio porodične kompanije ”YimoR” d.o.o. Domaljevac koju je 1989. godine osnovala familija Oršolić. Riječ je o jednoj od prvih privatnih trgovačkih firmi u Bosni i Hercegovini, registrovanih za obavljanje proizvodnih, trgovačkih i ugostiteljskih djelatnosti. Trenutno posjeduje veleprodaju i 37 maloprodajnih objekata tipa prodavnica, marketa, supermarketa, te Trgovačko – poslovni centar, veličine 8200 m². Zapošljava blizu 350 radnika.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , ,