Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Uskoro otvaranje najvećeg, a najpovoljnijeg mjesta za kupovinu Mega Diskont Plus u Sižju

Preuzmite sliku

Mega Diskont Plus, jedan od najvećih maloprodajnih objekata na području Lukavca, otvorit će svoja vrata za kupce u subotu, 1. juna sa početkom u 11 sati na magistralnom putu Sižje.

  • Građani će tog dana, prema najavi iz ove kompanije, pored kupovine po najpovoljnijim cijenama, uživati i u zabavi, nagradama i bogato pripremljenom programu.

    U samo dva mjeseca, ovo je drugi veliki market koji otvara Mega Diskont, lanac maloprodajnih objekata kompanije ”YimoR” d.o.o. Domaljevac na području Lukavca. Čak osam osoba sa područja Općine Lukavac bit će zaposleno u ovom objektu, pored nedavno uposlenih također osam radnica i radnika.

    Prema analizi provedenoj unutar kompanije, kupce u Mega Diskont objekte najviše privlači bogat asortiman roba po pristupačnim cijenama, jer, kako navode, svako pronađe nešto za sebe, od najmlađih do najstarijih.

    Kako je najavljeno iz kompanije Yimor, građani će na dan otvaranja u Sižju uživati u muzici uživo, nastupu mađioničara, besplatnom sladoledu, te tomboli u kojoj mogu očekivati vrijedne nagrade.

    Pored toga, kako je saopćeno, isti će moći učestvovati u velikoj nagradnoj igri „Kupiš, platiš i po Passata svratiš“, o kojoj je više informacija dostupno na Facebook profilima Yimor i Mega Diskont.

    Ceremonija otvaranja počinje 01. juna u 11 sati, a iz Mega Diskonta poručuju da su svi dobro došli.

    Radno vrijeme ovog maloprodajnog objekta bit će radnim danima od 10:00 do 20:00, a nedjeljom od 08.00 do 16:00 časova.

    Mega Diskont posluje na prostorima Bosne i Hercegovine više od 30 godina, a svoj uspjeh pripisuje pristupačnim cijenama iz bogatog asortimana roba domaćih i stranih proizvođača – od svježe hrane i drugih kućanskih namirnica, preko higijenskih artikala, do igračaka.

    Mega Diskont je dio porodične kompanije ”YimoR” d.o.o. Domaljevac koju je 1989. godine osnovala familija Oršolić.

    Riječ je o jednoj od prvih privatnih trgovačkih firmi u Bosni i Hercegovini, registrovanih za obavljanje proizvodnih, trgovačkih i ugostiteljskih djelatnosti.

    Trenutno posjeduje veleprodaju i 38 maloprodajnih objekata tipa prodavnica, marketa, supermarketa, te Trgovačko – poslovni centar, veličine 8200 m². Zapošljava oko 350 radnika.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,