Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Uredno snabdijevanje omiljene Salbos soli: Povećana potražnja, osigurana dovoljna količina za potrebe tržišta

Preuzmite sliku

Popularno

Kako smo ranije pisali Vega-Mix je punih 27 godina poznata na tržištu po proizvodnji i pakovanju začina a zbog visoko postavljenih standarda, jasne i neupitne poslovne filozofije danas je prerasla u respektabilnu i po kvalitetu prepoznatljivu kompaniju koja važi za iznimno poželjnog partnera na bosanskohercegovačkom i regionalnom tržištu.

U skladu sa strateškim opredjeljenjem da ponudi kvalitetnije i unaprijeđene proizvode krajem 2018. godine Firma Vega-Mix je predstavila novi proizvod  a riječ je o Salbos soli koja je rezultat uspješne poslovne saradnje firme Vega-Mix doo Živinice i Salinen d.o.o. Austrija.

  • Salbos so je za kratko vrijeme postao omiljeni proizvod potrošača, jer ima konstantan kvalitet, visoku čistoću i jer se zapravo radi o visoko kvalitetnoj soli koja se više od 250 miliona godina, nalazi skrivena i netaknuta duboko u planinama u središtu austrijskih Alpa.

    So ima mnogo primjena i nezamjenjiva je u raznim sferama svakodnevnog života naročito u vanrednim okolnostima. Zbog toga su snabdijevanje i obezbjeđivanje kvaliteta izuzetno važni:

    “Adekvatna strategija koja prati aktuelnu situaciju na tržištu je neophodna. Važno je uočiti promjene u ponašanju, navikama i potrebama potrošača. Važno je pratiti trendove, biti korak ispred, biti drugačiji i što je najvažnije biti iskren u komunikaciji.” istakli su iz Vega-Mixa te dodali da upravo zbog svega navedenog kao renomirana kompanija nemaju problem plasiranja ovog proizvoda na tržištu ni u vrijeme pandemije, iako je potražnja za njim znatno povećana.

  • Vezano | Vega-Mix: Uredno održavamo proizvodnju i distribuciju u vremenu pandemije 

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,