Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Uposlenice kompanije Meggle u prvim redovima Trke za život

Preuzmite sliku

Već sedmu godinu zaredom Meggle BH podržava i pomaže projekat Race for the cure – Trku | Šetnju za ozdravljenje koja osnažuje žene oboljele od karcinoma dojke.

Ove godine svoj doprinos i lični pečat ovom humanitarnom projektu dale su i uposlenice kompanije koje su učestvovale u trci i slavile život zajedno sa stotinama građana iz cijele BiH.

“Projekat Race for the cure je od ogromnog značaja za cijelu zajednicu, a naročito za one koji se bore sa opakom bolešću. Obzirom da je kompanija Meggle u potpunosti posvećena svojim potrošačima, želimo biti uz njih u humanitarnim akcijama i projektima koji podižu svijest o zdravim životnim navikama, preventivi i pravilnoj ishrani. Osim finansijske podrške i podjele proizvoda, ove godine su i naše uposlenice uzele učešće u trci koja slavi život i na taj način poslale poruku svim oboljelim pacijenticama da nisu same”, poručili su iz Meggle-a.

Stotine građana, kao i brojni prijatelji i partneri projekta, jučer su na ulicama Sarajeva slavili život i podsjećali da je ova bolest izlječiva i da je moguće utjecati na smanjenje broja oboljelih u budućnosti.

Meggle BiH već dvadeset godina uspješno posluje na domaćem tržištu postavljajući standard visokog kvaliteta i brige za potrošača koji je uvijek na prvom mjestu. Jer ništa nije vrijednije od života.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,