Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

UNIQA Životno osiguranje: Osiguranje ljubavi

Preuzmite sliku

Da li i vas na kraju mjeseca proganja uvijek isto pitanje – u šta je potrošena cijela plata? Sa svih strana nam stižu primamljivi pozivi na kupovinu – popust, sniženje, promocija… i kako odoljeti kupovini koju nismo prvobitno planirali?!

Posebno u periodu kada smo mladi, živimo dan za danom. Želimo putovati, pratiti najnovije modne trendove ili imati najnoviju tehnologiju, a štednju za budućnost odlažemo za kasnije. Međutim, što smo stariji, sve nam je teže promijeniti potrošačke navike, a naročito kada osnujemo porodicu.

Sa proširenjem porodice izdaci nam se povećavaju, postajemo svjesniji važnosti finansijske sigurnosti. Uvijek je lijepo imati finansijski “padobran” u slučaju nepredviđenih događaja, a uz UNIQA Životno osiguranje možete već sada početi da sebi i svojim najmilijim osigurate sigurnu budućnost uz minimalna odricanja.

Ispravnu odluku donosite već danas jer sreća i sigurnost nemaju cijenu

Životno osiguranje mnogi nazivaju i osiguranjem ljubavi, jer ono to i jeste. Osiguravate ono što vam je najvrjednije za one koji vam najviše znače u životu. Ono je ujedno i jedini vid štednje u kojem uz povećani povrat uloženog, uživate u dodatnim benefitima osiguravajuće komponente.

  • Pored klasičnog životnog osiguranja, UNIQA Osiguranje u svojoj ponudi uključuje i osiguranje od nastanka 20 teških bolesti kako za pojedinca tako i za dvoje – Vas i Vašeg partnera. Za one koji su se ostvarili kao roditelji UNIQO Životno osiguranje je pravi izbor za osiguranje sredstva za početak samostalnog života djece. Ako osiguranje vidite kao savršen vid štednje, sigurni i osigurani uz ostvarenje finansijske dobiti je upravo ono što tražite. Sve ponude osiguranja možete upotpuniti dopunskim osiguranjem od nezgode.

    Putem online kalkulatora životnog osiguranja brzo i jednostavno možete uraditi izračun, te saznati koji paket je idealan za vas, bilo kao pojedinca ili porodice.

    Pozivom na besplatni broj 080 02 02 51 savjetnici UNIQA Osiguranja će se potruditi da vam odgovore na sva Vaša pitanja, uzmu u obzir sve Vaše specifične životne okolnosti, te kreiraju zajedno sa Vama najbolju ponudu životnog osiguranja.

    Zašto odabrati UNIQA Osiguranje?

    Interesi klijenta u UNIQA Osiguranju stoje na prvom mjestu, a to dokazuju mnogobrojne nagrade i certifikati poput “Customer’s Friend” i “Best Buy 2020”, izdate od strane certifikacije kuće ICERTIAS za osiguravajuće društvo na području Bosne i Hercegovine za najbolji omjer cijene i kvaliteta.

    Preko 200.000 zadovoljnih klijenata širom BiH su nam već poklonili svoje povjerenje – očekujemo i Vas! Pridružite se velikoj porodici UNIQA Osiguranja.

    Misli, živimo bolje zajedno – Misli UNIQA

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje