Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

UniCredit Bank i IMTEC vam ovog ljeta daruju najbolji popust

Preuzmite sliku

Plaćajte UniCredit Mastercard karticama na IMTEC prodajnim mjestima ili webshopu (imtec.ba) i ostvarite popuste na cjelokupan asortiman laptopa!

IMTEC, domaća IT kompanija, nastoji tehnologiju približiti ljudima. Uposlenici IMTEC-a su uvjereni da tehnologija ima svrhu samo ako unaprijeđuje kvalitet života ljudi, pa u skladu s tim isporučuju samo onu tehologiju koja će ljude učiniti boljim.

Od 01. juna 2019. godine, IMTEC u saradnji sa Unicredit Bankom je svim korisnicima Mastercard kartica omogućio do 30% popusta na kompletan asortiman laptopa na IMTEC prodajnim mjestima ili na webshopu www.imtec.ba. U ponudi IMTEC-a su zastupljeni brandovi HP, Acer, Apple, Asus, Dell i Lenovo. Bilo da ste poslovni korisnik, student, gamer ili osoba koja laptop koristi u opšte namjene – pred vama je akcija koja se ne propušta. S  obzirom na to da su količine ograničene, akcija traje do isteka zaliha.

  • Kako bi saznali dodatne informacije o akciji, kliknite na OVAJ LINK, posjetite najbližu IMTEC poslovnicu ili pozovite besplatan info broj 0800 22338.

    IMTEC d.o.o. je lider u prodaji informatičke opreme u Bosni i Hercegovini. Firma već 15 godina zbližava tehnologiju i ljude opskrbljujući svakodnevno desetine hiljada klijenata personalnim računarima i periferijom, pametnim uređajima, potrošnim materijalima te technology dodatcima. Značajan dio prodaje se realizira putem digitalne platforme za online prodaju – www.imtec.ba koju mjesečno posjeti više od 100.000 kupaca.

    IMTEC – tehnologija za ljude

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: , , ,