Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

U Teočaku otvorena 182. poslovnica kompanije Bingo (FOTO)

Preuzmite sliku

Kompanija Bingo je u petak otvorila svoju 182. poslovnicu u Teočaku. Velika gužva ispred marketa pokazala je da su stanovnici ovog lijepog planinskog mjesta željno iščekivali otvorenje.

Bingo centar u Teočaku osim standardnog asortimana supermarketa u ponudi ima muški, ženski i dječiji tekstil, kućni tekstil , male kućanske aparate, igračke, posuđe, školski program, obuću, auto-kozmetiku, te restoran i igraonicu.

Na dan otvorenja za sve kupce bile su priređene promocije i degustacije, te gratis kupovine i poklon paketi. U restoranu svi posjetioci počašćeni su kafom.

Do kraja 2016. godine planirano je otvorenje velikog centra u Vogošći, površine 12.000m2, koji će se prostirati na dvije etaže, na prizemlju hipermarket, dok će na spratu biti salon namještaja, bijela tehnika, tekstil, obuća, alati i sve za dom.

Posjetioci će imati priliku uživati i u prelijepom ambijentu restorana u staklu. Tačan datum otvorenja centra kompanija će saopštiti javnosti tokom naredne sedmice, saopćeno je iz Službe marketinga kompanije Bingo.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , ,