Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

U Robnoj kući Tuzlanka danas program za djecu: U novoj 2017. godini još noviteta i iznenađenja

Preuzmite sliku

Robna kuća Tuzlanka, unazad deset godina godina doživjela je velike investicije, i proširenja, te svim svojim kupcima i posjetiocima pružila novi doživljaj kupovine.

Uz dodatna proširenja objekta, investicije uređenja parkinga, rekonstrukcije pokretnog stepeništa te dovođenjem poznatih evropskih brendova, Rk Tuzlanka, dobila je ljepši i prepoznatljiviji izgled, i savršeno mjesto za shopping i zabavu.

  • Od decembra ove godine Robna kuća Tuzlanka je dobila svoj logo, korporativne boje i svoju web stranicu www.tuzlanka.ba, gdje će svi naši cijenjeni kupci moći pratiti sva dešavanja u objektu.

    Tokom cijelog decembra ove godine, za sve naše posjetitelje smo priređivali niz zabava i lijepih događaja, a sve u cilju da se osjećaju još ugodnije i ljepše u novom ambijentu Robne kuće Tuzlanka i da svakako učinimo im svakodnevnicu još zabavnijom.

    Za danas, 30.decembra, bit će upriličen je program za djecu. Program je od 12 do 21h: NOVOGODIŠNJI JAZZ KONCERT „JUST FRIENDS“, DJEČIJE KARAOKE & SOLISTI HORA SLAVUJ, Fotografisanje i druženje sa popularnim likovima iz Star Wars filma ; Glumačke animacije i foto korneri, predstava „PUSTOLOVINE VESELOG LUTKA NEŠUTKA“ , Fotografisanje i druženje sa popularnim likovima iz Frozen filma, DJEDA MRAZOV POLARNI MUZEJ BEKO – Ekskluzivna posjeta Djeda Mraza muzeju, POTRAGA ZA DJEDA MRAZOVIM POLARNIM BLAGOM & DODJELA PAKETIĆA.

    Što se tiče planova za 2017. godinu, možemo reći da ćemo svim našim građanima i posjetiteljima pružiti još noviteta i iznenađenja, naši ciljevi su i dalja ulaganja u Robnu kuću Tuzlanka, a o detaljima ćete svi biti blagovremeno upoznati.

    I evo na kraju, iskoristit ću priliku da u svoje ime i u ime menadžmenta Robne kuće Tuzlanka, svim građanima i našim cijenjenim posjetiteljima čestitam Novu 2017 Godinu, zaželim prije svega mnogo zdravlja, sreće i uzajamnog poštovanja i tolerancije. Sretna Nova Godina! – kazala je Jasmina Trumić,
    Voditeljica Marketing službe.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

    Ključne riječi: ,