Četvrtak, 18. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

U potrazi za kandidatima: Emirates nudi platu i besplatan smještaj u Dubaiju

Preuzmite sliku

Emirates, najveća svjetska međunarodna aviokompanija sa sjedištem u Dubaiju, traži kandidate koji će se priključiti njihovom međunarodnom timu kabinskog osoblja.

Aviokompanija organizira ‘Dan otvorenih vrata za nove članove kabinskog osoblja’ u ponedjeljak, 25. marta tačno u 9 sati u hotelu Sheraton Zagreb.

– Nove pozicije otvorene su za žene i muškarce. Zainteresirani kandidati trebaju doći s ažuriranim biografijama na engleskom jeziku te novijom fotografijom. Iako nije obavezno, kandidatima se preporučuje da ispune online prijavnicu putem internetske stranice Emirates Group careers prije dolaska na ‘Dan otvorenih vrata’ – navode u Emiratesu.

Postoji niz uslova koje kandidati moraju ispunjavati kako bi konkurisali za navedene pozicije, uključujući navršenu 21 godinu u trenutku priključivanja kompaniji i obvezan minimalni doseg od 212 centimetara prilikom stajanja na prstima.

Uz to, Emirates traži kandidate koji odražavaju vrijednosti koje kompanija njeguje, poput profesionalnosti, empatičnosti, progresivnosti, vizionarstva i kozmopolitskog pogleda. Kandidati se trebaju pripremiti na mogućnost da će na lokaciji morati provesti cijeli dan, a oni koji uđu u uži izbor bit će obaviješteni o terminu i lokaciji dodatnih selekcijskih procesa.

– Članovi kabinskog osoblja zaposleni u aviokompaniji Emirates dobivaju cjelovit ‘paket’ koji uključuje različite pogodnosti poput neoporezivih prihoda, besplatnog zajedničkog smještaja u visokokvalitetnim smještajnim jedinicama u Dubaiju, besplatan prevoz do i od radnog mjesta, zdravstveno i dentalno osiguranje te ekskluzivne popuste na kupovinu i različite aktivnosti u slobodno vrijeme tokom boravka u Dubaiju. Paket također uključuje atraktivne povlastice za putovanja širom Emiratesove kontinuirano rastuće svjetske mreže destinacija koje se nalaze na šest kontinenata, a na njih imaju pravo i članovi porodice te prijatelji zaposlenika – navode u Emiratesu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: ,