Subota, 19. Juna 2021.
Tuzlanski.ba logo

Tvoja besplatna Coca Cola čeka te u omiljenom kafiću

Preuzmite sliku

Znaš li da je ova Coca-Cola na nas?! I da možeš da popiješ besplatnu Coca-Colu u svom omiljenom kafiću i tako nam se pridružiš u proslavi ponovnog otvoranja.

Vrijeme da se vratimo starim, ali dobrim navikama. Da budemo otvoreni kao nikad prije.

Život u zatvorenom naučio nas je da budemo oprezniji, ali i otvoreniji nego ikad. Željni prijatelja, žedni druženja – vrijeme je da opet zajedno nazdravimo, uz poštivanje svih propisanih epidemiološkim mjera. Zato te, uz poruku #OtvoreniKaoNikadPrije, Coca-Cola časti besplatnim napitkom.

  • Da preuzmeš besplatnu Coca-Colu dovoljno je da se registruješ na web sajtu klikom OVDJE, gdje možeš preuzeti kupon. U odabranom omiljenom lokalu sa spiska pokaži kupon konobaru pri narudžbi svoje Coca-Cole ili Coca-Cole No Sugar i uživaj u Coca-Coli – kao nikad prije, jer Ova Coca-Cola je na nas!

    Promocija “Ova Coca-Cola je na nas!” jedna je od aktivnosti #OtvoreniKaoNikadPrije kampanje koja potrošače u Bosni i Hercegovini podsjeća na stvari koje smo uzimali zdravo za gotovo – na stvari poput odlaska u omiljeni lokal, ili besplatnog pića u omiljenom lokalu.

    Ova Coca-Cola je na nas! (Tuzlanski.ba)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje