Srijeda, 24. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tuzlanski pilsner ponovo nagrađuje: Još veća sreća je uz tuzlansko i vodi vas do novog automobila!

Preuzmite sliku

Popularno

Pivara Tuzla od prvog juna kreće sa novom velikom nagradnom igrom pod sloganom ‘Još veća sreća je uz tuzlansko’.

Kao i predhodnih godina, Pivare Tuzla je za učesnike nagradne igre pripremila veliki broj vrijednih nagrada. U naredna tri mjeseca, potražite kodove ispod zatvarača limenki i čepova staklenih boca Tuzlanskog pilsnera, pošaljite ih SMS porukom na broj 091 212 405 ili preko web forme na www.pivaratuzla.ba i osvojite neku od vrijednih nagrada: suncobran, roštilj, mobitel, 200 litara piva ili glavnu nagradu automobil VW T-ROC.

  • Zbog novonastale situacije koja je bila prouzrokovana pandemijom Covid-19 iz Pivare Tuzla poručuju da ukoliko imate neiskorištenih kodova iz proljetne nagradne igre ‘Sreća je veća uz tuzlansko‘ da ih sačuvate, jer ih možete iskoristiti u nagradnoj igri koja upravo počinje.

    Pivara Tuzla je i u ovim teškim vremenima pokazala svoju društvenu odgovornost prema zajednici,te vrijednim donacijama svojih proizvoda za ugrožene kategorije stanovništva te javnih ustanova poput Merhameta, Doma penzionera, Službe civilne zaštite, UKC Tuzla i Doma za djecu bez roditeljskog staranja, pomogla nesmetan i održiv rad.

    Iskoristili bi priliku i pozvali sve stanovnike BIH da prilikom odabira i kupovine preferiraju domaći proizvod kako bi zajedničkim snagama uspjeli oporaviti BH privredu i ekonomiju, te zadržali sva radna mjesta, navode iz kompanije Pivara Tuzla.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje