Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Tuzla: Uz brojne pogodnosti za kupce otvorena preuređena dm prodavnica, popust i naredna dva dana (FOTO/VIDEO)

Preuzmite sliku

U RK Tuzlanka u Tuzli danas je otvorena preuređena dm prodavnica, koja je, zbog radova na proširenju, bila zatvorena od 14. septembra.

Jedinstveni ugođaj kupovine sada je unaprijeđen povećanjem prodajnog prostora sa 307 m2 na 340 m2 kao i dodatnim osvježenjem enterijera.

“Investiranjem u dodatno proširenje ovogo prodajnog objekta želimo kupcima u Tuzli pružiti još ugodnije trenutke boravka i kupovine u dm prodavnici. U našem bogatom asortimanu su proizvodi dm marke kao i drugih, domaćih ali i svjetskih, bredndova. Napominjem da i prema novom cjenovnom konceptu “Uvijek povoljno”, nudimo više od 2.000 proizvoda po sniženoj cijeni najmanje četiri mjeseca”, izjavila je Lejla Andrić, regionalna menadžerica dm kompanije, lidera na drogerijskom tržištu u BiH.

Povodom otvorenja proširene prodavnice uređene prema najvišim standardima, dm je pripremio i posebne pogodnosti za svoje kupce te im je u naredna tri dana, od 28 do 30 septembra na ukupan iznos kupovine osigurao popust od 15%.

Radno vrijeme dm prodavnice u RK “Tuzlanska” u Tuzli ostaje nepromijenjeno: od ponedjeljka do subote od 9 do 21 sat, nedjeljom od 9 do 18 sati. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,