Petak, 22. Januara 2021.
Tuzlanski.ba logo

Triglav Osiguranje na novoj adresi u Tuzli

Preuzmite sliku

Triglav Osiguranje d.d. počelo je sa radom na novoj lokaciji u Tuzli na adresi Meše Selimovića 1c u neposrednoj blizini stadiona Tušanj. Nove prostorije su na usluzi klijentima umjesto dosadašnje podružnice koja se nalazila u ulici Đorđa Mihajlovića 4.

  • U skladu sa trenutnom zdravstveno-epidemiološkom situacijom u zemlji, otvaranje moderno uređenog prostora podružnice održano je samo u krugu predstavnika Triglav Osiguranja d.d. Novi, moderan prostor omogućit će klijentima jednostavniji i funkcionalniji pristup osiguravajućim proizvodima i uslugama, te će klijenti Triglav Osiguranja d.d. iz Tuzle sada na jednom mjestu moći ugovoriti sve vrste osiguranja, prijaviti štetu i izvršiti procjenu.

    “Kako bismo učinili iskorak u približavanju naših usluga građanima Tuzle, odlučili smo preći u moderan, efikasan i klijentima pristupačan poslovni ambijent. Spremni smo za nastavak i unaprjeđenje saradnje sa postojećim klijentima i otvoreni da pružimo punu podršku novim klijentima”, izjavila je direktorica Podružnice Tuzla, Alma Gadžo.

  • Radno vrijeme podružnice, telefoni, e-mailovi i drugi kanali komunikacije sa klijentima ostali su nepromijenjeni.

    Triglav Osiguranje d.d. je ovu priliku iskoristilo i da ponudi dodatni popust od 10% na aktuelnu akciju Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja Zdravlje, pa sve ostalo, do 31.01.2021. uz poruku: “Zdravlje je naše najveće bogatastvo, dajte mu prednost i liječite se u najsavremenijim poliklinikama po Vašem izboru.” (Tuzlanski.ba | sponzorisani članak)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje