Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Teleperformance BH otvara svoj novi ured u Tuzli, zakaži intervju već danas

Preuzmite sliku

Njemačka kompanija Teleperformance, globalni lider u svijetu za pružanje usluga digitalnih servisa i korisničke podrške, sa ukupno 460 ureda u 80 zemalja i preko 350.000 uposlenika u svijetu, zvanično otvara svoj novi ured i u Tuzli i zapošljava veći broj radnika.

Ukoliko si zainteresovan, svoj intervju možeš zakazati već danas. Teleperformance BH je jedan od izlagača na online Regionalnom sajmu poslova koji organizuje MojPosao.ba u saradnji sa portalima iz regiona. Pozivamo sve zainteresovane da pogledaju otvorene pozicije već danas, direktno komuniciraju 1:1 sa regruterima, saznaju sve o kompaniji, te zakažu svoj intervju odmah! Ovo je odlična prilika za ljude svih generacija u Tuzli i okolnim gradovima koji aktivno govore njemački jezik na C1 ili B2 nivou i žele posao koji uključuje redovnu komunikaciju sa ljudima u dinamičnom i modernom radnom okruženju, te koji omogućava kontinuirano napredovanje i razvoj karijernih mogućnosti.

Zašto raditi u Teleperformance Tuzla?

– Njemački uslovi rada

– 500 eura dobrodošlice

– Odlična primanja iznad prosjeka

– Plaćena obuka od prvog dana

– Plata koja ne kasni i transparentni procesi

– Prilika za karijeru, dalje usavršavanje i siguran posao

Teleperformance već uveliko uspješno posluje u Sarajevu, gdje je nakon otvaranja ureda zaposleno preko 600 uposlenika u protekle 3 godine. U Tuzli imaju preko 50 zaposlenika, a trenutno imaju oglas za zapošljavanje 70 novih kolega na poziciji Savjetnik za korisničku podršku u novootvorenom Tuzlanskom uredu do kraja tekuće godine. U pitanju je zapošljavanje na dugoročnom projektu poznate kompanije iz industrije telekomunikacija koja posluje u Njemačkoj, te svi zaposleni na ovom projektu mogu ostvariti izuzetno motivirajuće bonuse pored svojih već redovnih atraktivnih plata i pratećih beneficija.

Ukoliko ste komunikativni, dinamični i dobro govorite njemački jezik, i vas čeka prilika u kompaniji Teleperformance BiH! Preporučite i svojim prijateljima koji aktivno govore njemački jezik da posjete Teleperformance štand na Regionalnom sajmu poslova ili web stranicu
https://teleperformance.mojposao.ba/. Svoju prijavu možete poslati i direktno na teleperformance@mojposao.ba.

Sve novosti o Teleperformancu možete pratiti putem Facebook i Instagram profila.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje