Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Telemach BiH neće povisiti cijenu usluga

Preuzmite sliku

Kompanija Telemach BH saopćila je danas da je posljednja od plasiranih lažnih informacija koja ima za cilj obmanu korisnika da će Telemach BH povisiti cijene svojih usluga, što predstavlja apsolutnu neistinu.

U saopćenju se navodi da u posljednje tri godine Telemach BH nije mijenjao cijene usluga analogne i digitalne televizije i pored činjenice da su unaprijedili sve servise, uveli nove tehnologije i pružili korisnicima vrhunske usluge na nivou zemalja Evropske unije. Također, Telemach BH neće povisiti cijene svojih usluga ni u 2022. godini.

– U trenutku dok Telemach BH stalno unapređuje svoje poslovanje i ima sve širi asortiman usluga kao nijedna kompanija u BiH nećemo dopustiti pokušaje nanošenja štete našem ugledu i objavljivanje lažnih vijesti o nama – navode iz ove kompanije.

Napominju da je Telemach BH dio United Grupe, vodećeg telekomunikacijskog i medijskog operatera u jugoistočnoj Evropi. Prisutna u osam zemalja, kompanija ima oko 15 miliona korisnika i više od 15.500 zaposlenih. United Group je od 2019. u većinskom vlasništvu BC Partnersa, jedne od najvećih svjetskih investicijskih kompanija – navode iz Telemacha BH.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , ,