Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Svečano otvoren novoizgrađeni Bingo tržni centar Živinice

Preuzmite sliku

Novoizgrađeni Bingo tržni centar Živinice otvorio je u u subotu svoja vrata kupcima i posjetiteljima.

Vrpcu su presjekli menadžerica centra Džana Halilović i gradonačelnik Živinica Samir Kamenjaković. Ceremoniju otvaranja pratio je veliki broj prisutnih građana i medijskih ekipa.

Riječ je o savremenom tržnom centru koji se prostire na više od 30 000 kvadrata i koji zapošljava oko 350 osoba. U centru su smješteni restoran, kuglana, igraonica te poslovni prostori sa svjetskim i domaćim brendovima i buticima.

 • “Poznato je da smo decembra prošle godine otvorili prvu fazu tržnog centra, a evo danas svjedočimo novom uspjehu i otvaranju druge faze TC Bingo, čime smo zaokružili ovu značajnu investiciju. Živinice su zaslužile ovakav jedan objekat, sa mnogo brendova i raznih sadržaja , kao što je kuglana sa 10 staza, te restoran sa više od 350 sjedećih mjesta”, kazala je Tatjana Paunoski, rukovoditeljica službe marketinga kompanije Bingo.

  Gradonačelnik Samir Kamenjaković u svom obraćanju medijima rekao je da grad Živinice sve više predstavlja privredni i društveni centar, a Bingo je centar za okupljanje građana ne samo ove, već i susjednih općina.

  “Razgledao sam ponude koje ovdje imamo i vidi se da je sve na jednom mjestu, od kupovine roba svjetskih brendova do zabave”, naglasio je Kamenjaković.

  Kompanija Bingo je svoj prvi veći objekat izgradila upravo u Živinicama prije 16 godina. (Akta.ba)

  Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

  Ključne riječi: , , ,