Subota, 20. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Subota koju ste čekali: Uštedite i do 50% u svijetu kupatila Dženex u Tuzli

Preuzmite sliku

Ovo je subota koju ste čekali, Subota za Uštedu u Dženex-u.

Posjetite Svijet kupatila Dženex Tuzla, na Ircu iza Konzum-a. Birajte samo najbolju keramiku renomiranih proizvođača za svoje kupatilo, a u Dženex-u uštedite i do 50%. Uz svaku kupovinu keramike ostvarujete 20% popusta na ljepilo i fug masu.

Do 30% popusta na sanitarije i kupatilski namještaj. Do 30% popusta na Laminat prve klase.

Specijalna ponuda: Za Vaše bašte iz mašte vrtni namještaj snižen 30%.

20. juli SUBOTA ZA UŠTEDU od 8 do 20 sati.

O salonu Dženex:

Svijet kupatila Dženex je najveći i najmoderniji salon keramike i sanitarija na kantonu, a nalazi se u Tuzli, ul. Krečanska 5-d na Ircu iza Konzum-a.

U ovom specijaliziranom prodajnom centru, možete pronaći španske i italijanske pločice modernog, luksuznog i elegantnog dizajna, kao i pločice hrvatske, srbijanske i turske proizvodnje po jako pristupačnim cijenama.

Od sanitarija nude svjetski poznate brendove Hupper i Villeroy&Boch. Pored ovih ekskluzivnih brendova, asortiman obuhvata i sanitarije sa potpisom proizvođača Roper, Zoom, Inker, Cersanit, PinoArt, AquaMax, kao i mnoge druge.

  • Svijet kupatila Dženex je u pravom smislu te riječi sveobuhvatan svijet, u kojem ćete pronaći sve za Vaše kupatilo, tako da asortiman obuhvata baterije i česme, sitan vodomaterijal (cijevi, ventili, redukcije, fleksibilna crijeva i sifoni), bojlere, kupaonu galanteriju, kao i proizvode za keramičare (ljepila, fug mase, hidroizolacije, silikone, gotove maltere, kao i mašine za rezanje pločica), a ovaj asortiman Vam je uistinu potreban kako bi uređene Vašeg kupatila priveli kraju.

    Kupcima je omogućeno kartično plaćanje na rate, preko UniCredit i NLB banke, kao i besplatna dostava na području Grada Tuzla.

  • A za klijente, koji se odluče za renoviranje ili uređenje kompletnog kupatila, obezbjeđena je usluga 3D projektovanja.

    Za više informacija možete pozvati na 035 210 333, dok Svijet kupatila Dženex možete posjetiti od ponedjeljka do subote od 8 do 19 h.

    Posjetite salon i uvjerite se u asortiman, ponudu i najbolje cijene. Jer kako navode u Dženexu: “Bez lažne skromnost, sa ponosom možemo reći da smo najbolji, kako cijenom i kvalitetom, tako i profesionalnom uslugom.”

    Zaplovite u Svijet kupatila Dženex!

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje