Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Srijeda je dan za kupovinu! Obradujte drage osobe poklonima u više od 400 prodavnica širom BiH uz posebne popuste

Preuzmite sliku

Kraj godine i praznici koji su pred nama donose posebnu radost i priliku da se zahvalimo dragim osobama i poslovnim partnerima.

U potrazi za poklonom kojim ćemo iskazati svoju zahvalnost i ljubav često nismo sigurni gdje pronaći idealan poklon.  Uz progam lojalnosti Naša srijeda, ASA Banka vam donosi brojne pogodnosti prilikom kupovine različitih proizvoda u više od 400 prodavnica širom BiH. Naša srijeda je program koji klijentima pruža mogućnost kupovine kvalitetnih proizvoda uz popuste i do 20%. Ove popuste je moguće ostvariti plaćanjem ASA Banka Mastercard karticama, svake srijede kod odabranih partnera širom BiH.

Ukoliko ste u potrazi za tehnikom u Domod trgovinama očekuje vas popust od 20%, dok je za vas Techno Shop pripremio popust od 15% na odabrani asortiman proizvoda putem web shopa. Poseban poklon iz asortimana Apple pronađite u Mekline ostvarujući popust od 10%  samo uz ASA Banka Mastercard kartice.

Planirate kupovinu obuće ili odjeće? Obradujte se u Planika prodavnicama sa 15% popusta na artikle iz nove kolekcije, dok u Modiani ostvarujete popust od 20% na neakcijske artikle za odjeću i obuću.

  • Popust od 10% za kupovinu sportske i opreme za skijanje ostvarite i u Intersportu.

    Kupite poklon za sebe ili svoje voljene u Plaza parfumerijama gdje ostvarujete 10% popusta, a za kupovinu kvalitetne dječije odjeće posjetite Okaidi i ostvarite 10% popusta na cjelokupan asortiman.

    Na HIFA benzniskim pumpama točenjem goriva ostvarite popust i do 10 feningi po litru.

    Uz sve navedeno, 20 kupaca koji srijedom plaćaju ASA Banka Mastercard karticama i naprave najveći broj transakcija na partnerskim lokacijama, Banka nagrađuje poklon bonom u vrijednosti od 30,00 KM i to sve do kraja 2022. godine.

    ASA Banka nagrađuje lojalnost svojih klijenata i vodi vas u svijet jedinstvenih ponuda i pogodnosti. Neka srijeda bude vaš idealan dan za kupovinu. Za više informacija posjetite www.asabanka.ba.

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje