Utorak, 23. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sparkasse Bank među TOP 3 najpoželjnija poslodavca finansijskog sektora u BiH

Preuzmite sliku

Na svečanoj ceremoniji održanoj 25.04.2014. godine u Domu armije, u organizaciji jednog od najposjećenijih web portala u BiH Posao.ba Sparkasse Bank se plasirala među TOP 3 najpoželjnija poslodavca finansijskog sektora u BiH.

Dobili smo potvrdu da nudimo bolje uvjete za rad, edukaciju, profesionalni razvoj postojećim i budućim zaposlenicima. Sparkasse Bank nastoji kvalitetno upravljati ljudskim resursima i usmjeriti sve zaposlenike ka ostvarenju zajedničkog uspjeha. Dodijeljeno priznanje je dodatna motivacija za dalji razvoj u ovom segmentu.

Ispitanici su na osnovu svoje lične percepcije o ulaganju u upravljanje ljudskim potencijalima, brandingu poslodavca, kao i imidžu koji isti ima u javnosti, te poštovanje koje pokazuje prema svojim klijentima imenovali 650 kompanija koje su dobile preko 15 000 glasova. Ovo veliko istraživanje pokazalo je ko su najbolji od najboljih.

Sparkasse Bank je uzela učešće na manifestaciji, koja svake godine okuplja veliki broj vlasnika i direktora kompanija, HR i marketing menadžera kao i najvažnije predstavnike političkog i privrednog života BiH. Manifestacija „Najpoželjniji poslodavac“ je jedan od najvažnijih događaja u poslovnom okruženju BiH, te je praćena u zemlji i regionu.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: