Četvrtak, 28. Marta 2024.
Tuzlanski.ba logo

Širenje poslovne mreže: Nova podružnica Vienna osiguranja VIG u Tuzli

Preuzmite sliku

Podružnica Vienna osiguranja VIG u Tuzli od danas se nalazi na novoj adresi, u ulici Maršala Tita bb. Na novoj lokaciji klijente očekuje preuređen enterijer, potpuno prilagođen njihovim potrebama i zahtjevima, raznovrsni i inovativni programi osiguranja, i svakako, vrhunska usluga.

  • “Nastavljamo trend širenja naše poslovne mreže i investicija u uređenje podružnica, u namjeri da klijentima približimo naše proizvode i usluge i pružimo najbolje korisničko iskustvo. Informacije s terena pokazuju da građani Tuzlanskog kantona sve više shvataju značaj osiguranja onog najvrijednijeg – zdravlja, života i imovine, a mi smo tu da ih posavjetujemo kako da na najbolji način, uz minimalna izdvajanja, obezbijede sebi i svojim najmilijima sigurniju i ljepšu budućnost“, kaže izvršna direktorica Vienna osiguranja VIG Mersiha Korjenić.

  • U skladu sa praksom društveno odgovornog djelovanja u zajednici u kojoj posluje, Vienna osiguranje VIG obezbijedilo je novčanu donaciju u iznosu od 2.000 KM kao podršku opremanju Roditeljske kuće u Tuzli.

  • “U toku je priprema montažne konstrukcije za Roditeljsku kuću u Tuzli i očekujemo da ćemo do kraja godine postaviti konstrukciju i početi opremanje. Svaka donacija nam je dobrodošla. Ovaj društveno odgovorni potez Vienna osiguranja je za svaku pohvalu i treba biti primjer svima nama, jer naše malo nekome može značiti mnogo“, rekla je Atifa Bešić, predstavnica Udruženja „Srce za djecu oboljelu od raka” kao nosioca projekta izgradnje Roditeljske kuće u Tuzli.

  • Vienna osiguranje d.d. VIG je među vodećim osiguravateljima života i najnagrađivanije osiguravajuće društvo u BiH u posljednjih nekoliko godina. Članica je Vienna Insurance Group – VIG koja sa 50 kompanija u 30 zemalja i oko 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi.

  • Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje