Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Sanel Kusturica izabran za najmenadžera u oblasti bankarstva

Preuzmite sliku

U organizaciji Međunarodne nezavisne agencije Direkcija za izbor menadžera godine, održano je 31. proglašenje najboljih menadžera i kompanija Bosne i Hercegovine.

  • najmenadzer1
  • Prestižno priznanje NAJMENADŽERA 2014. godine je u oblasti bankarstva pripalo Sanelu Kusturici, generalnom direktoru Sparkasse Bank dd BiH, dok je Sparkasse Bank dd BiH proglašena NAJBANKOM 2014.

    Na svečanoj ceremoniji Izbora najmenadžera i najkompanija Bosne i Hercegovine , koja je održana 16. decembra u Banskom dvoru u Banja Luci, uz prisustvo oko 400 najuspješnijih menadžera iz BiH i okruženja, predstavnika vlasti, te javnog i kulturnog života BiH, uručene su nagrade najboljim pojedincima i kompanijama za 2014. godinu.

    Tako je Sparkasse Bank kao izuzetno stabilna i cijenjena banka uz veliko povjerenje privrede i građana, čvrsti i odvažni način vođenja od strane Kusturice, stala na sami vrh bankarskog tržišta.

    Dodijeljene titule su podstrek za Sparkasse Bank dd BiH kako bi bila još jača, naprednija i stabilnija u danima koji slijede, saopšteno je iz ove banke. (seebiz.net)

    Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje