Petak, 19. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Rezervišite let avionom iz Tuzle do Dortmunda za manje od 20 KM

Preuzmite sliku

Wizz Air let od 9,99 eura do Dortmunda.

Wizz Air, jedna od aviokompanija sa najvećom stopom rasta u Evropi i vodeći niskotarifni avioprevoznik u centralnoj i istočnoj Evropi, objavio je popust za letove na liniji Tuzla – Dortmund po rekordno niskoj cijeni od 9,99 eura.

Ponuda za ovu destinaciju otvorena je samo danas za 100.000 sjedišta, bez ograničenja o pitanju perioda rezervacije leta. Karte za ovu liniju se u toku današnjeg dana mogu rezervisati na sajtu wizzair.com ili preko aplikacije ove aviokompanije.

Wizz Air, najveća niskotarifna aviokompanija u Centralnoj i Istočnoj Evropi, upravlja flotom od 124 aviona Airbus A320 i A321, jedne od najmlađih flota aviokompanija na svijetu i nudi više od 710 ruta iz 25 baza, povezujući 154 destinacije kroz 45 zemalja. Tim posvećenih zrakoplovnih profesionalaca pruža vrhunsku uslugu i veoma nisku cijenu, što Wizz Airu daje prednost od 40 miliona putnika u posljednjih 12 mjeseci. Wizz Air kotira na Londonskoj berzi pod oznakom WIZZ. Kompanija je nedavno proglašena za jednu od najboljih deset najsigurnijih aviokompanija na svijetu od airlineratings.com, jedine svjetske agencije za sigurnost i ocjenu proizvoda, a 2020. aviokompanija godine ATV, što je najzanimljivija čast koju aviokompanija ili pojedinac mogu dobiti, prepoznajući pojedince i organizacije koje su se istakle izvanrednim performansama, inovacijama i vrhunskom uslugom.

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje

Ključne riječi: , , , ,