Četvrtak, 25. Aprila 2024.
Tuzlanski.ba logo

Probudite najljepše emocije i obradujte svoje najbliže

Preuzmite sliku

U današnje vrijeme kada nam je dostupno toliko stvari, često se nađemo u situaciji da se ničemu ne radujemo istinski, od srca. Iako nisu bitni pokloni već osobe koje nam poklanjanju, jako je važno pronaći pravi način i iskazati dragim osobama koliko nam je stalo do njih.

Mi smo pronašli idealan poklon koji će ostaviti poseban trag u srcima i zasigurno izmamiti osmijeh na vaša lica.

Šta je frejmić?

Riječ je o ručno rađenim ramovima koji se razlikuju od drugih koje možete pronaći na našem tržištu, a djelo su Nejre Spahić, mlade i kreativne inženjerke elektrotehnike, koja će se pobrinuti da na najljepši i najkreativniji način sačuvate sve vaše drage uspomene, a da istovremeno svoj dom ukrasite dekorativnim detaljom koji će mu dodati toplinu. Frejmić čuva vaše najdraže uspomene od 2017. godine i od tada do danas se svakodnevno trudi da sačuva uspomene i najemotivnije trenutke na najbolji način. U izradu frejmića je uneseno dosta ljubavi i kreativnosti, a najbolje od svega jeste što vi možete  birati šta želite da se u njemu nalazi. Svaki Frejmić je personaliziran, unikatan i jedinstven.

Frejmić je prekrasna uspomena koja će vas uvijek podsjećati na posebne i najvažnije trenutke u vašim životima, a zasigurno će izmamiti osmijeh na licima vama dragih osoba. Neki od noviteta koji Frejmić radi su i frejmići sa QR kodovima koji sadrži jedinstven doživljaj pretvaranja vašeg glasa ili omiljenog zvuka u sliku kao prekrasnu uspomenu.

Jednostavnim pristupanjem odabranom zvučnom zapisu nastaje magija i umjetnost zvučnog zapisa prve izgovorene riječi vašeg djeteta ili prvog osmijeha. Ukoliko imate omiljenu fotografiju sa dragom osobom, Frejmić tim će od nje napraviti unikatan animirani magični svijet.

Sigurno već imate na umu osobu koja bi bila oduševljena ovim poklonom, a ukoliko i vi volite poklanjati neuobičajene, unikatne i jedinstvene poklone ili pak želite jedan za sebe, svakako posjetite Facebook i Instagram stranice Frejmić gdje će vam Frejmić  tim uz mnogo ljubavi i prstohvat kreativne čarolije kreirati najljepše frejmiće. (Tuzlanski.ba)

Tuzlanski.ba možete pratiti i putem aplikacija za Android i iPhone mobilne uređaje